Brasil heeft de koppositie gepakt in de hoofdklasse

Brasil heeft gisteren met 6-2 gewonnen van laagvlieger ’t Peeske

De wedstrijd begon met het afmelden van de scheidrechter vlak voor het begin van de wedstrijd. Maar gelukkig was iemand van het tweede team bereid om deze taak dan te vervullen. En hij deed dit voortreffelijk.

Brasil speelde zeker geen grootse wedstrijd maar wist, het zeker tegen deze laagvlieger duidelijk te winnen. Ze waren reeds 10 a 15 minuten onderweg toen de eerste goal viel, gemaakt door natuurlijk Jesse Pastoors. Daarna kabbelde de wedstrijd door met enkele schoten op doel van ’t Peeske maar onze keeper Marco Olthuis was goed bij de les. maar toch werd er gescoord door ’t Peeske 1-1. Met nog een of twee minuten op de klok was het plots Roel Gebbinck die verwoestend uithaalde en de keeper van ’t Peeske verraste 2-1 hiemee werd ook de rust gehaald dus de stand van 2-1 was tevens de russtand. In de tweede helft was het begin van ’t Peeske erg slecht Brasil kreeg kans op kans maar het duurde zeker 10 minuten voordat opnieuw Jesse Pastoors wist te scoren 3-1. En nog geen minuut later was het de aanvoerder Jorn Eijkelenkamp die de stand naar 4-1 bracht. De wedstrijd was gelopen maar toch wist Brasil nog tweemaal te scoren eerst werd het 5-1 door Sam Smid en de 6-1 werd gescoord door Devin Schweekhorst. met nog een minuut of 5 gaf brasil nog een kans weg waardoor het uiteindelijk nog 6-2 werd. Een matige wedstrijd van Brasil maar zoals het hoort wel winnen van de laagvliegers en dan de kopposite overnemen van de concurentie. Vrijdag a.s komt er een sterke tegenstander naar onze thuis sporthal nummer 4 op de lijst van dit moment SC Nowruz.