Brasil verspeelt de eerste plek

Brasil heeft de koppositie niet kunnen behouden.

Brasil speelde gisteren uit bij ZVV Twente maar helaas werd het niet zoals verwacht een overwinning maar helaas werd de uitslag 3-3. om kampioen te worden moet er nu op donderdag 14 maart gewonnen worden bij Excelsior ’31 in Rijssen. De eerste helft ging redelijk gelijk op alleen zij verdedigden en wij vielen aan. Hoewel zij goed verdedigden waardoor het voor ons lastig was om er doorheen te komen met nog 1 minuut op de klok werd er dan toch door Bram Mellendijk 0-1  gescoord. Dit was ook de ruststand. De tweede helft begon ZVV Twente met aanvallen en scoorden dan ook de 1-1en even later was het weer raak het was een ontzettend hard onhoudbaar schot 2-1 voor ZVV Twente. Maar gelukkig was Jesse Pastoors er nog het werd door zijn doelpunt dus 2-2 En dat terwijl Jesse de hele wedstrijd werd gevloerd maar de scheids deed er niets op uit. Hij kende zelfs de speler van ZVV Twente bij hun voornaam. Toen Pim Olthuis een zeer correcte sliding maakt werd dit zelfs bestraft met een gele kaart wat dus betekende dat wij 2 minuten lang met 1 man minder moesten spelen. Hiervan maakte ZVV Twente dus gebruik en scoorden de 3-2. Met nog enkele seconden te gaan kreeg Roel Wilbrink de bal en schoot hem vanaf de zijkant keihard binnen. 3-3 Er werd nog hard gejuicht toen er werd gescoort maar dit mocht niet van de scheids die wel zijn best had gedaan om zijn vrienden van ZVV Twente te laten winnen.