Brasil weer aan kop van de ranglijst

Brasil wint de wedstrijd tegen Zavodo duidelijk met 11-4

Brasil wint de wedstrijd vrij eenvoudig van het team uit Doetinchem we komen al snel achter met 0-2 maar we komen ook weer terug tot 2-2 goals door Frank Lubbers speler van Brasil 2 en Pim Olthuis. Dan krijgen wij een gele kaart en met ondertal wordt het ook weer 2-3 maar nog net voor de rust maakt Frank Lubbers 3-3. Het was de ruststand niet zoals wij gehoopt hadden maar er kwam nog een tweede helft. Direct na de start was het opnieuw Frank Lubbers die de stand 4-3 op het bord toverde. En was het eindelijk Brasil dat Zavodo alle hoeken van het veld hebben laten zien met scores 5-3 en 6-3 gescoort door Jesse Pastoors. Daarna was het weer de beurt aan Frank Lubbers met 7,8,9 en 10-3 toen verslapte het even bij Brasil en werd het 10-4 en weer een met doelpunt van Jesse Pastoors werd de eindstand op het bord getoond. 11-4 zo won Brasil van Zavodo’76. En omdat Excelsior ’31 zich verslikte in Turkse Kracht het werd namelijk 3-3 in die wedstrijd. Wordt het donderdag de wedstrijd om niet te verliezen omdat dan SC Nowruz ons ook passeerd zij hebben n.l. net zoveel verliespunten als Brasil’77. Maar zij krijgen op 29 – 3 – 2024 Excelsior ’31 op bezoek en moeten 25 – 4 – 2024 op bezoek bij Brasil’77. Het wordt dus nog heel spannend einde van de competitie