Brasil wint de wedstrijd tegen VVG’25

Brasil gaat gewoon door met winnen. VVG’25 werd aan de kar gebonden met een 5-3 overwinning

Het was een tamelijk makkelijke wedstrijd voor Brasil’77 Het werd al redelijk snel door een goal van ja natuurlijk Jesse Pastoors 0-1 waarna VVG’25 scoorde 1-1 met nog 10 mnuten te spelen in de eerste helft die geheel voor Brasil’77 was werd er gescoort door Roel Gebbinck 1-2. Met nog twee minuten op de klok was het Kees  die de stand op 1-3 zette en net voor de rust werd het zelfs 1-4 door Jesse Pastoors die de ruststand op het bord zette.

De tweede helft ging zoals de eerste helft van start met vele kansen maar die allemaal werden gemist. iedereen probeerde zijn eigen dingetje te doen. En toen gebeurde het wat je altijd hebt als jezelf niet de kansen afmaakt VVG’25 kwam terug in de wedstrijd met 2 doelpunten 3-4 en met nog een paar minuten op de klok was het gelukkig Jesse Pastoors die de wedstrijd besliste 3-5. Een terrechte uitslag volgens de coach Brasil’77 was gewoon de hele wedstrijd de betere. En nu door naar de wedstrijd van 26-2-2024 tegen de nummer drie ZVV Twente.