Brasil wint van de kampioen

Brasil’77 speelt een goede wedstrijd en bind de kampioen aan de zegekar

Brasil speelt een goede wedstrijd en geeft de kampioen geen kans en promoveert hierdoor alsnog naar de topklasse zoals we net voor de wedstrijd hoorden van de scheidrechter. Dus nu staan we naar de overwinning nog in de topklasse. Het was een rare wedstrijd de kampioen leek niet bij machte om te scoren. Het goed spelende Brasil scoorde na ca 10 minuten de eerste goal het werd 1-0 door de topscorerer van Brasil Jesse Pastoors. Dit werd ook de ruststand. De tweede helft was het spel van Brasil erg aantrekkelijk en van de hautain spelende kampioen beduidend minder. Het werd door de goed spelende Kees Weijers 2-0. en niet veel later werd het alweer 3-0 door Jesse Pastoors die een goede voorzet van Roel Gebbinck wist te verzilveren. Daarna was het opnieuw Kees Weijers die de bal raak schoot 4-0 en met een paar minuten te gaan was het Jesse Pastoors, die een schot op doel wist te veranderen van richting, die de stand naar 5-0 bracht. En zo werd het toch nog een leuke avond voor het Team met een overwinning en promotie.