Brasil terug aan de top na winst op Turkse Kracht

Brasil’77 wint uitwedstrijd van Turkse kracht met 3-8

Brasil’77 heeft Turkse Kracht nu op 5 punten achterstand gezet met deze overwinning. Brasil’77 staat nu op plek drie in de Hoofdklasse met 1 punt minder dan de twee die boven hun staan.

Brasil’77 speelde een goede wedstrijd want ze deden Turkse Kracht veel pijn de russtand was al een voorteken hoe de einstand zou worden het was bij rust al 2-5 voor Brasil’77 gescoord werd er door Jesse Pastoors, Jorn Eijkelenkamp, Roel Gebbenck, Jorn Eijkelenkamp, en opnieuw Roel Gebbinck, De tweede helft begon met de score van Jesse Pastoors, Bram Mellendijk, en het laatste doelpunt kwam opnieuw van Jesse Pastoors die ook de man van de wedstrijd werd volgens voetbal.nl. Zo kwam de stand op 3-8 voor Brasil’77. Nu even een rustperiode ook wel winterstop genoemd en dan op vrijdag 19 januari om 21.00 tegen ’t Peeske weer klaar staan voor de 2e helft van de competitie