Brasil’77 tegen Turkse Kracht

Brasil’77 tegen Turkse Kracht

Op vrijdag 8 december 2023 staat de wedstrijd tussen SV Turkse Kracht en FC Brasil ’77 op het programma. Dit is een belangrijke wedstrijd voor beide teams, die strijden om de bovenste plaatsen in de Hoofdklasse F. SV Turkse Kracht is de nummer 6 met 15 punten uit 9 wedstrijden, terwijl FC Brasil ’77 de vijfde plaats bezet met 17 punten uit 9 wedstrijden.

SV Turkse Kracht heeft een sterke aanval, die al 37 doelpunten heeft gescoord in de competitie. De topscorer van het team is Cemil Yilmaz, die 12 keer het net heeft gevonden. Het team kan ook rekenen op de ervaring en het leiderschap van Mehmet Akbulut, de aanvoerder en spelverdeler. SV Turkse Kracht heeft echter ook een kwetsbare verdediging, die al 26 doelpunten heeft geïncasseerd. In de vorige wedstrijd tegen VVG’25 verloor het team met 5-6, maar het had dan ook veel kansen weggegeven.

FC Brasil ’77 heeft een meer gebalanceerd team, dat zowel aanvallend als verdedigend goed presteert. Het team heeft 37 doelpunten gemaakt en 23 doelpunten tegen gekregen in de competitie. De belangrijkste spelers van het team zijn Pim Olthuis en Roel Gebbinck, en Marco Olthuis, de keeper die veel reddingen heeft verricht. FC Brasil ’77 heeft in de vorige wedstrijd een gelijkspel behaald tegen de koploper van de ranglijst, met 1-1.

De wedstrijd belooft een spannende en doelpuntrijke strijd te worden, waarbij beide teams zullen vechten voor de drie punten. De wedstrijd wordt gespeeld in de sporthal te Deventer. De aftrap is om 20:00 uur.