Brasil vergooit zijn kansen

Brasil vergooit de kansen en moet nu hopen dat andere teams het goed doen om zo nog kans op de titel te hebben.

Brasil speelt gelijk tegen het laatste team uit de competitie. De eerste helft was het alleen Brasil wat de klok sloeg maar helaas was het zoals meestal de tegenstander die dan scoort. Zo werd de ruststand dan ook 0-1 voor ATIK. De tweede helft was precies gelijk aan de eerste helft tot 5 minuten voor het einde toen Brasil in 1 minuut de stand een beter aanzien gaf. De eerste goal was van Jorn Eijkelenkamp uit een prachtige aanval waarin de bal erg snel van speler naar speler ging. en in dezelfde minuut was het Kees Weijers die er 2-1 van maakte Toen ging het hart bij de toeschouwers sneller kloppen nu zou Brasil het karwei snel afmaken. Maar helaas was dit niet het geval. ATIK wisselde de keeper in voor een veldspeler. En Brasil deed het totaal verkeerd ze lieten de laatste man telkens de bal aannemen en gaven hem de tijd om een speler uit tezoeken waar hij hem heen kon spelen. In plaats dat iemand de man aanviel van uit de positie van een veldspeler. waardoor de druk op het doel van Brasil heel erg groot werd. en ja zo was het met nog 1.10 minuuut te spelen ATIK dat de stand op 2-2 bracht. De verslagenheid bij de spelers van Brasil was heel duidelijk te zien. Nu maar hopen dat de wedstrijd van 29 maart SC Nowruz tegen Excelsior’31 een gelijk spel wordt want als een van de twee teams wint is het afgelopen met de kans op een kampioenschap en rest alleen de periodekampioenschap.