Brasil’77 tegen ATIK

Brasil’77 tegen ATIK

Op 25 november 2023 vond de wedstrijd plaats tussen FC Brasil ’77 en ATIK. De uitwedstrijd eindigde in een  8-3 overwinning voor Brasil’77. Een makkelijke wedstrijd was het.

Deze wedstrijd gaat om het doelgemiddelde. De winnaar maakt een goede kans op de titel. Maar het zal niet zomaar gebeuren dat Brasil deze wedstrijd wint want ATIK is een sterke tegenstander.

FC Brasil’77 staat op de tweede plaats in de ranglijst met 34 punten uit 16 wedstrijden. Ze hebben 10 keer gewonnen, 4 keer gelijkgespeeld en 2 keer verloren. Ze hebben 80 doelpunten gemaakt en 46 doelpunten tegen gekregen.

ATIK staat op de laatste plaats in de ranglijst met 7 punten uit 17 wedstrijden. Ze hebben 2 keer gewonnen, 1 keer gelijkgespeeld en 14 keer verloren. Ze hebben 52 doelpunten gemaakt en 102 doelpunten tegen gekregen.

Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Waarin het er omgaat hoeveel doelpunten Brasil’77 scoort dit telt namelijk mee voor een kampioenschap het verschil tussen de koploper en Brasil is nu 7 doelpunten in het vordeel van SC Nowruz en wie weet hoe het gaat lopen. Houd er echter rekening mee dat de prestaties uit het verleden niet altijd een nauwkeurige voorspeller zijn voor toekomstige resultaten. Laten we hopen dat Brasil de wedstrijd met ruime cijfers wint.