Brasil speelt belangrijke wedstrijd gelijk

Brasil blijft koploper in de hoofdklasse

De eerste helft ging gelijk op beide kanten vollebak Excelsior”31 lukt het alleen om te scoren en wel twee maal. De ruststand is dus 2-0. Na de rust herpakken we ons met wat meer power te geven lukt het om de aansluitingstreffer te maken Roel Wilbrink is de degene die de goal maakt 2-1 en toen de druk er vol opgezet en werd er een aanval van Excelsior’31 afgeslagen en in de counter wisten wisten wij de 2-2 te scoren het was Sven te Kaat die de gelijkmaker op het bord zette  en met nog 4 minuten te spelen ging hun keeper naar de kant en werd ingewisseld voor een speler. Hierdoor kregen we meer ruimte  en was het weer Roel Wilbrink die scoorde 2-3 en nog een paar minuten te spelen en de druk door Excelsior’31 was erg hoog zo scoorden ze in de laatste minuut toch nog de gelijkmaker. jammer maar gezien de tweede helft waarop we hebben gespeeld toch heel goed. petje af voor het team waarin toch 5 spelers ontbraken. Met nog twee wedstrijden te gaan moet het kunnen de eerste wedstrijd thuis tegen Atik en de tweede wedstrijd thuis tegen de volgende kandidaat SC Nowruz succes heren