De Wedstrijd die om het kampioenschap gaat

De Wedstrijd die om het kampioenschap gaat

Op 1 december 2023 vond de wedstrijd plaats tussen FC Brasil ’77 en s.v. Excelsior ’31 2. Het eindigde in een gelijkspel van 1-1. Ondanks enkele kansen voor FC Brasil ’77, wist de sterke keeper van Excelsior’31 elke doelpoging te stoppen. Zelfs nadat Brasil tweemaal de paal raakte en een handsbal in de cirkel over het hoofd werd gezien door de scheidsrechter, bleef de stand onveranderd.

Deze wedstrijd gaat om het kampioenschap. De winnaar maakt een goede kans op deze titel. Maar het zal niet zomaar gebeuren dat Brasil deze wedstrijd wint want s.v. Excelsior ’31 is een sterke tegenstander en heeft ook nog eens het voordeel dat het in eigen huis op donderdag speelt. Dat is voor al de Brasilianen een lastige avond omdat iedereen dan moet trainen bij de eigen veldclub. Maar wij hopen met een zo sterk mogelijk team af te reizen.

Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Houd er echter rekening mee dat de prestaties uit het verleden niet altijd een nauwkeurige voorspeller zijn voor toekomstige resultaten. Laten we afwachten hoe de wedstrijd zich ontvouwt!